колеги да ве питам имам едно приятелче мн е зарибен на алфа 155 1.8тс 8в та ако може да ми кажете да ли сички са с ангренажна верига говорим за 93 година някаде и какво мислите за този модел на алфа как се даржи на патя и какво е наи важното което трябва да се гледа при покупката на тази кола благодаря ви предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
вапросче за алфа ромео 155 1.8 тс 8в
Collapse
X
-
колега аз съм с алфа 155 1.8 тс 8в .....карам я вече повече от месец и съм много доволен.....повденито и на пътя е тако ва че като излезена пътя всички bmw-та се скриват.......колата е доста стабилна според мен.....винаги да дават път така че твоя приятел няма да съжалява.Бих мо препоръчал да гледа трансмисията.....носачи и спирачки най важните компоненти в една кола..... инача като цяло колата няма грешка според мен!!!!
Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
-
Като съвестен (но бивш) собственик на 155 1.8TS 8v '93, мога да кажа, че тази кола е желязна... Всички 8v мотори на 155 са с верига. Напук на това, което ще кажат собствениците на по-новите модели - мотора е читав, дава много малко дефекти, и се държи много прилично. Като цяло колата е перфектно балансирана и се държи на пътя като локомотив на релси. Трябва да се гледат комутаторите на бобините (всеки полукомплект трябва да работи без прекъсване без да е включен другия...), кабелите за свещите (често са с различно съпротивление...), рейката на хидравликата (има тенденция за протичане на тия си години...), и окачването като цяло - макар че моята я карах повече от година с изпуснал преден ляв амортисьор без да разбера - пружините на този модел са много здрави, и колата просто не мърдаше по пътя.
С две думи, това е много добра кола - агресивни форми, просторно и много удобно купе, повече от достатъчно място в багажника, добра динамика и поведение на пътя. Е, 2.0 версията върви малко по-добре, но при тия данъци и такси не знам дали си струва ако не гледаме само удоволствието от карането на тоя самолет ...
Надявам се да съм бил полезен. Успех с покупката !
Comment
-
и аз много харесвам този модел - 155 , точно с този мотор 8 В. И мисля да си взема точно такъв - моля колегите да дадът повече инфо за колата .За да стане по-полезна темата на бъдещи купувачи като мен.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMANи аз много харесвам този модел - 155 , точно с този мотор 8 В. И мисля да си взема точно такъв - моля колегите да дадът повече инфо за колата .За да стане по-полезна темата на бъдещи купувачи като мен.Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
Comment
-
Първоначално публикувано от radko_88Първоначално публикувано от MUROMANи аз много харесвам този модел - 155 , точно с този мотор 8 В. И мисля да си взема точно такъв - моля колегите да дадът повече инфо за колата .За да стане по-полезна темата на бъдещи купувачи като мен.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment
-
колега колата е с платен пътен данък....пълно автокаско до април 2008г...платена гражданска отговорност... и сменени масла свещи спирачни течноти и преден дясен носач преди по малко от 1000км мисля че цената е добраAlfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
Comment
-
колети вие дали видяхте ,че те се различават само по номера?отзад ако изклиучим това ,че някои ти е избомбил емблемата са 1 към 1 - дори и лепенките съвпадът.не е истинаиначе ще си помисля.напиши все пак малко повечи инфо за колата.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment
-
мдам и аз това забелязах,само дето неговият двигател е малко по-чист от моя)
а за алфата 1994г. е и я карам от 29.09.2003г. купих я от Сф нововнос от Италия.минал съм около 35-40к км. в бг с нея.преди 10к смених целия съеденител ,а преди около 5к смених 4-те амортисьора сложих AL-KO газови двойнодействащи и накладките на 4-те колела
.имам само лек луфт в дългия кормилен накрайник.иначе останалото по колата си е наред.интериора е с кожа и плат
)
ако има още въпроси давайтеFiat Uno 1.5 MI-exc, Alfa Romeo 155 Silverstone-exc, Lancia Delta 1.8 VVT-exc, Fiat Tempra SW 2.0 IE 4x4 и Fiat Panda Tracking 4x4 - настоящи
Comment
Comment